Suomeksi | In English

Företaget

Tjänster och produkter

Referensser

Kontakt

Dr Vesa Karhu

Vesa grundade Proveka Ab 2004. Vesa är också styrelseordförande i Proveka. Före Proveka arbetade han i konsultbyråer, byggföretag och VTT, där han ledde många utvecklingsprojekt. Vesa har också arbetat utomlands, i slutet av 80-talet på Chalmers  i Sverige, i mitten av 90-talet på TNO  i Nederländerna och på Building Research Institute i Japan.

Vesa har mer än 25 års erfarenhet inom byggbranschen. Diplomingenjör blev han 1989 från Tammerfors tekniska högskola. Vesas diplomarbete belönades med ett SKF-stipendium på Chalmers. Han gjorde sin doktorsavhandling om modellering av byggprosesser till Kungliga Tekniska Högskola 2001. Han har publicerat 10 publikationer, 6 refererade vetenskapliga artiklar och 8 andra artiklar. Vesa talar, förutom inhemska språken finska och svenska, flytande engelska och spanska. Han talar också japanska, ryska och tyska.

På fritid hittar man Vesa ofta i kanot. Han har tagit mer än 40 medaljer i seniorer i Finska mästerskapen, varav 4 individuella guldmedaljer (K-1) och 4 guldmedaljer i besättningbåtar (K-2 och K-4). Han var drygt 10 år med i landslaget på 80- och 90-talet. Han är också 3-faldig finsk mästare i karting (go-cart). Svaret på frågan "hur mycket har du 'tatt' i bänk press?" är 152.5 kg.

Dr. Vesa Karhu (epost i formatet förnamn.efternamn(at)proveka.fi)

tel. +358 50 323 4772, Skype: proveka, information(at)proveka.fi

Copyright Proveka Oy 2004 -