På svenska | In English

Yritys

Palvelut ja tuotteet

Referenssit

Yhteystiedot

Vesa Karhu, TkT

Vesa perusti Proveka Oy:n vuonna 2004. Vesa on myös Provekan hallituksen puheenjohtaja. Ennen Provekan perustamista hän työskenteli konsulttitoimistoissa, rakennusliikkeessä ja VTT:llä, jossa hän veti useita kehitysprojekteja. Vesa on työskennellyt myös ulkomailla, 80-luvun lopulla Chalmersissa  Ruotsissa, 90-luvun puolivälissä TNO:ssa Alankomaissa ja Building Research Institutessa Japanissa.

Vesalla on yli 25 vuoden kokemus rakennusalalla. Tampereen teknillisestä korkeakoulusta vuonna 1989 rakennusalan diplomi-insinööriksi valmistunut Vesa sai parhaan diplomityön palkinnon, SKF-stipendin samana vuonna Göteborgissa, Ruotsissa. Väitöskirjansa hän teki rakentamisen prosessien mallintamisesta vuonna 2001 Kungliga Tekniska Högskolaan. Väitöskirjatyöhön ja projekteihin liittyen Vesa on kirjoittanut 10 julkaisua, 6 referoitua tieteellistä artikkelia ja 8 muuta artikkelia. Hän on myös esiintynyt lukuisissa konferensseissa. Vesa puhuu kotimaisten suomen ja ruotsin lisäksi sujuvasti englantia ja espanjaa. Lisäksi hän puhuu japania, saksaa ja venäjää.

Vapaa-aikana hänet löytää useimmiten melonnan parista. Tuloksena ratamelonnasta on yli 40 SM-mitalia, joista 4 on miesten sarjan henkilökohtaisia mestaruuksia (K-1) ja 4 joukkuekanootilla saavutettuja mestaruuksia (K-2 ja K-4). Hän oli ratamelontamaajoukkueen "vakiokalustoa" reilun 10 vuoden ajan 80- ja 90-luvuilla. Nuorempana Vesa saavutti myös 3 Suomen mestaruutta mikroautoilussa. Vastaus kysymykseen "paljonko menee penkiltä?" on 152.5 kg.

Dr. Vesa Karhu (sähköposti muotoa etunimi.sukunimi(at)proveka.fi)

puh. +358 50 323 4772, Skype: proveka, information(at)proveka.fi

Copyright Proveka Oy 2004 -